Motion på crosstrainer


Ett löpband är ett bra träningsredskap , ger dig en fullständig cardio workout session varje gång du använder den . Dock är nyckeln till att arbeta ut sort och den fasta karaktären av en crosstrainer kan betyda att din träning är densamma , gång efter gång . Detta är inte bara att göra dig uttråkad , men monotonin av rutinen kunde skjuta du tränar alla tillsammans .

Detta behöver inte vara fallet men, det verkligen finns en mängd olika sätt du kan hålla din crosstraining träning fräsch , intressant och framför allt varierad , leverera imponerande resultat med regelbunden användning .

För det första , inte ignorera inställningarna maskinen levereras med ( och om du har ännu att köpa en crosstrainer ägna stor uppmärksamhet åt inställningarna på erbjudandet innan du köper ) . Många faller i fällan att bara kliva in på tränare och börjar sin rutin , att få igen några trettio minuter senare . Nästa gång , ha en lek runt med inställningarna eftersom chansen att du kommer att upptäcka en mängd förprogrammerade rutiner för att arbeta igenom . De bästa rutinerna varierat under , så du kan tillbringa de första fem minuterna " hill climbing " ( som kräver extra kraft ) och därefter fem minuter " power travar " ( som kräver mindre kraft och mer fart ) . Denna mångfald är ett bra sätt att öka din puls och utmanar din arm -och benmuskler .

Du måste också tänka på att variera längden på dina sessioner , eftersom detta kommer att ge dig en extra boost . Många av oss kommer att välja att hoppa vidare till crosstrainer , träning för en bestämd tidsperiod , sedan hoppa av igen förrän nästa gång . Hellre än att göra detta bör du träna för varierande mängder av tid . Till exempel på dag ett gör en intensiv tio minuters snabb träningspass med låg resistans . På dag två utför en 30 - minuters träning med en kombination av hårt motstånd och lågt motstånd . På dag tre du kunde göra en tjugo minuters intensiv hill klättring rutin och så vidare . Återigen kommer mångfaldsarbete din kropp hårdare och kommer att bidra till att hålla ledan på avstånd .

Slutligen , för att hålla energinivån uppe och din uppmärksamhet fokuserad försöka lägga till musik till din rutin . Musik med ett stadigt slag kan verkligen hjälpa dig att komma in i ett träningspass " groove " och verkligen kan göra rutinmässiga flyga med .
Motion på crosstrainer inte bör ses som en syssla , så blanda upp det , gör det roligt och du verkligen kommer att se fördelarna !